Felolvashow és Hangoskönyv a szombathelyi Ünnepi Könyvhét tiszteletére
Az Ünnepi Könyvhéthez a LISZI iroda is csatlakozott. Izgalmas és nagy érdeklődésnek örvendő programokat szerveztünk. 2014. június 12-én 14-18 óráig folyamatos felolvasás volt az Oladi Könyvtárban.Gyermekek és felnőttek jöttek sorba és olvastak nagyszerű élményt nyújtva ezzel a hallgatóságnak. A programokon szó volt a Bibliáról, az E-bookról, a mesék fontosságáról. Szülők és gyermekek varázsolódtak el a mesék és a papírszínház hatására.

A Könyvheti programjaink keretében Hangoskönyv került átadásra. A Válogatás 2014 lemezen önkéntes írók, költők írásaikkal, hangjukkal segítenek rászoruló embertársaikon.

A szombathelyi Evangélikus Egyházközség, az oladi LISZI Iroda az „Új közösségekért a lakótelepen” projekt  keretében, közösségi programként hívta meg a szombathelyi írókat-költőket, hogy önkéntes hozzájárulásukkal, közreműködésükkel készítsen egy hangoskönyvet a 2014. évi Könyvhét tiszteletére. Az összeállítást a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő embertársainknak otthont adó intézmények, idős- és gyermekotthonok, középsikolák és könyvtárak vezetőinek, képviselőinek adtuk át. Hálás köszönet a munkáért az alkotóknak, akiknek művei a kiadványon szerepelnek: Balogh József (verseit Kelemen Zoltán színművész szavalta el), Bognár Alexandra, Csider Sándor, Devecsery László, Fűzfa Balázs, Galyas Cintia, Gyurácz Ferenc, Jakab-Köves Gyopárka, Kelemen Zoltán, Molnár Miklós, Pődör György, Pusztay János, Szauer Ágoston, Szerémi Zoltán. A felvételek a CREDO Rádió stúdiójában készültek Moór Ferenc stúdióvezető irányításával. A hangoskönyv kereskedelmi forgalomba nem kerül. Remélt kezdete egy évente megismétlődő folyamatnak.