Önkéntes

1983 Szent Iván havában születtem Szombathelyen.
Gimnáziumi és főiskolai éveimet is a városban töltöttem. 2006 decemberében magyar nyelv és irodalom valamint tanító szakos diplomával a kezemben a város egyik nagy múltú civil szervezetnél, a Herényi Kulturális és Sportegyesületnél találtam munkát.

Akkor még nem tudtam, hogy mi vár rám.
Közösségi és kulturális események szervezése, sport-, művészeti- és szabadidős programok lebonyolítása; kerékpártúrák vezetése, pályázatírás, terem rendezés, és még folytathatnám a sort, egyszóval minden olyan tevékenység, ami a közösség és a városrész lakóinak épülésére szolgál.
Az egyesület munkatársaként eltöltött évek alatt megtapasztalhattam a közös célokért való önzetlen tenni akarás közösség összekovácsoló erejét. Az önkéntes tevékenység fontosságát és hasznosságát tovább erősítette bennem, a 2010-2012-ben megvalósított Központban az önkéntesség című TÁMOP pályázat is, melyben szervezetünk az oszkói Hegypásztor Kör konzorciumi partnereként vett részt.
A projekt keretében önkénteseket és fogadószervezeteket toboroztunk, önkénteseket közvetítettünk különböző tevékenységekre, tájékoztató napokat, önkéntes megmozdulásokat szerveztünk annak érdekében, hogy az önkéntesség intézményét minél szélesebb körben elterjesszük Vas megyében.
A projekt ugyan 2012-ben véget ért, ám a Vas megyei Önkéntes Centrumot a mai napig működtetjük.

Jelenleg a Civil információs centrum kialakítása Vas megyében című ÁROP projekt szakmai vezetőjeként dolgozom az oszkói Hegypásztor Kör munkatársaként.
A herényi civil szerveződés munkáját pedig önkéntesként  erősítem a rendezvények szervezési feladatainak ellátásával, kerékpártúrák szervezésével.