Mi a LISZI?

A Lakóközösségi, Információs és Szolgáltató Iroda (LISZI) célja a közösségi együttműködést támogató helyi összefogás erősítése 7 különböző témájú klub létrehozásával és folyamatos működésével. Élettel telivé, aktívvá kívánjuk tenni a lakótelepen élők mindennapjait.

A program 2014. január 1-től 2015. februárjáig tart. Ez idő alatt felújításra kerül a lakótelep egyik játszótere, mely tervezett átadása 2014. szeptemberében lesz, egy egész napos családi nappal egybekötve.

Szeretnénk kialakítani a lakótelepen egy közösségi kertet, amelyet az ott élők gondoznának. Ehhez kapcsolódóan egy Magbörzét is szervezünk, melyben magok, palánták, növények mellett hasznos tanácsokat is kaphatnak az újdonsült kertbarátok.

Állandó alkalmaink, programok:

Szaktanácsadás - Szaktanácsadóink hetente különböző témákban (pénzügy, jog, életvezetés, mentálhigiéné, hőszigetelés-fűtés, táplálkozás, esélyegyenlőség, stb.) állnak az érdeklődők rendelkezésére. Szeretnénk a mindennapi élethelyzetekben felmerülő problémák megoldásainak megtalálását segíteni. A tanácsadási témák a felmerülő igények alapján hétről-hétre, illetve havonta ismétlődnek.

Lakossági fórumot havonta szervezünk a lakótelepen élőket érintő témákban.

KLUBOK - VEZETŐK:
Baba-mama klub – Nagyné Kecskés Mónika
Kertbarátok klubja – Kovács Ibolya
Önkéntesek klubja – Nagy Krisztina
Hit-nemzet-közjó klub – Halasi András
Játék és informatika klub – Joós Attila
Életmód-ifjúság klub – Németh Gyöngyi
Barkácsklub – Varga Robin

Új Széchenyi TervNemzeti Fejlesztési ÜgynökségMagyarország megújul